Zonnetenten

Hoewel de zon ons in een vrolijke stemming brengt, kan haar verstikkende warmte soms vervelend zijn. Geen nood: met een zonwering kan je hier wat aan doen. Plaatsing van een zonnetent kan ervoor zorgen dat je ook op de heetste dagen van het jaar optimaal van je terras kan genieten.

Tekstvak: Zonnetenten met knikarmen
<i>Zonnetenten zijn te verkrijgen in open of cassette uitvoering, met of zonder draagbuis. Cassettetenten zijn ontworpen om het opgerolde doek te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Esthetisch ogen ze ook mooier. Het armatuur, vervaardigd uit geëxtrudeerd aluminium, is verkrijgbaar in onze standaardkleuren of in eender welke RAL-kleur. In één geheel zijn zonnetenten tot 7 meter leverbaar, gekoppeld zelfs tot 14 meter. Uitval kan tot 4 meter voor bepaalde tenten.
Tekstvak: Zon-windautomaat
Voor de bediening heeft u de keuze tussen manuele stangbediening of elektrische bediening. Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimale gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Met de zon-windautomaat loopt het doek automatisch uit bij felle zonneschijn en bij hevige wind trekt het doek zich veiligheidshalve terug. Ook afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden. Daardoor wordt extra werk voor bekabeling beperkt tot voeding aan de buismotor
Tekstvak: Het perfecte evenwicht tussen warmte en licht